aesthetics ONE, prin cele doua sedii deschise în București, reprezintă un important punct de reper în stomatologia actuală, atât pe plan național, cât și internațional, datorită conceptelor de tratamente minimal invazive implementate, a rezultatelor obținute și al profesionalismului fiecărui membru al echipei.

Centru de excelență specializat în stomatologie minim invazivă: estetică dentară și dento-facială, implantologie, endodonție microscopică, radiologie și imagistică 3D.

În 1994 ia naștere S.E.R.V.E. (Societatea Euro Româna de Vinuri de Excepție), prima și pentru câţiva ani, singura societate privată din sectorul viticol românesc. Marele debut s-a petrecut tot în 1994, atunci când prima sticlă din gama “Vinul Cavalerului” iese pe piață și devine un succes într-un timp foarte scurt. Pionieri în multe privințe –primul producător privat de vinuri din România, primul roze sec românesc, primul Cuvée românesc – Cuvee Charlotte, prima asociere de soiuri autohtone și consacrate, SERVE lasă natura să se exprime prin vinurile produse.

Fiind una dintre cele mai mari companii de produse alimentare și băuturi răcoritoare din lume, Pepsico oferă consumatorilor din toată lumea produse alimentare și băuturi delicioase, satisfăcătoare, accesibile și completementare, de la un mic dejun îndestulător la băuturi și snack-uri sănătoase și plăcute, care să asigure buna dispoziție pe tot parcursul zilei și al serii.

 

Compania Noua Luni a devenit, în peste 10 ani de activitate, unul dintre principalii piloni ai pieței produselor pentru copii și mămici. Sponsorii noștri se remarcă prin seriozitate, consecvență și exigență în alegerea celor mai bune branduri la nivel internațional, devenind astfel un partener de încredere și un sprijin de nădejde pentru mii de mămici și tătici. Nouă Luni are peste 500 colaboratori atât în țară cât și în afara ei, cu ajutorul cărora au fost atinse rezultate foarte bune și durabile.

MUSEART ACADEMY oferă cursuri de pian, vioară, violă, chitară și educație muzicală pentru toți iubitorii de muzică, indiferent de vârstă. O echipă tânără și entuziastă vă va însoți pas cu pas în această aventură.  Cursurile se desfașoară într-un sediu modern și primitor localizat lângă stația de metrou Pipera.

Marionnaud – Parfumuri, cosmetice și produse de machiaj de la branduri de lux.

Fruitpack livrează fructe atent selecționate companiilor din România. Produsele și calitatea serviciilor sunt factorii cheie în companie, iar clienții apreciază prospețimea produselor și atenția cu care sunt serviți.

Yes Academy oferă programe de training, team building și wellness pentru dezvoltarea organizațională sau personală.