Inside out vine cu un concept nou în domeniul decorațiunilor interioare și realizează amenajarile naturale din licheni urbani și mușchi, menite să dea o față nouă lumii invadate de clădiri și străzi în care trăim.

Clubul de dans Hobby Dance oferă cursuri de dans pentru copii, tineri și adulți. Lecții de dans sportiv, salsa, dans de societate, dans latino, aerobic, dansul mirilor în București – sector 4 – Popești-Leordeni.

 

ZOOM pe idei (video și montaj) este o echipă de oameni tineri, pasionați și foarte talentați care transformă cotidianul în extraordinar. Pun suflet în ceea ce fac si rezultă filmări senzaționale și amintiri de aur.

 

Agentia de creație și producție publicitară Grafică și Tipar  produce materiale de promovare, marketing și comunicare, axate în jurul unei companii sau ale unui produs. Oferă concepte grafice și consultanță de proiect de la brief la execuție. Idei clasice sau neconvenționale, respectând manualele de identitate ale brandului.

CityGuide Romania este un director de Locații și Evenimente din București și alte orase din România.

Înregistrarea pe CityGuide România este Gratuită și vine cu o serie de beneficii pentru membrii. Găsești cele mai bune restaurante, cafenele sau pizzerii din oraș și poți vedea meniul și ofertele locațiilor favorite.

www.AmNascutAcolo.ro – cel mai vechi și mai amplu site cu mii povești reale despre naștere, scrise chiar de mămici. Experiențele sunt relatate din perspectiva femeii care merge să nască natural sau prin cezariană într-un spital de stat sau privat, oferind o “radiografie” a condițiilor de naștere din țara noastră, percepute și trăite din perspectiva pacientei.

Gândește pozitiv – Revistă de dezvoltare personală și educație financiară.

Citește DivaHair.ro, revista ta de modă, frumusețe, coafuri, tendințe, horoscop, timp liber, rețete și multe, multe altele!

Mamadeprofesie.ro – înca de la lansare, comunitatea Mama de profesie a înflorit, a adunat în jurul sau sute de mii de mamici al căror job, 24/24, este să aibă grijă de puii lor. Nu suntem plătite în bani și nici vechimea nu este adăugată în cartea de muncă, suntem însă rasplătite cu zâmbete, pupici și îmbrățișări. Totodată, meseria de părinte nu are o fișă a postului, tocmai din acest motiv mamadeprofesie.ro si-a propus încă din prima zi de online să ofere o mână de ajutor mămicilor, de toate felurile și de toate vârstele.

Creative Art este publisherul care a pariat totul pe online, construind sute de siteuri și continuând să se extindă în mediul virtual. Domeniile înregistrate au conținut nișat, extrem de relevant pentru cititori și pentru motorul de căutare Google, iar subiectele pe care le abordează sunt complete și complexe, astfel încât cititorul să-și extragă informația dintr-un singur loc. Dintre cele mai importante site-uri amintim: diversificarealabebelusi.ro, mansardacasei.ro, izolatiacasei.ro, medicinaplatelor.ro. La toate aceste se adaugă site-urile concept-casa.ro, mamadeprofesie.ro, infosano.ro și mwisho.ro.