KPMG în România este o firmă membră a rețelei internaționale KPMG, care are birouri în 153 țări și peste 207.000 profesioniști în toată lumea. Această combinație unică între cunoștințe naționale puternice și o rețea regională și multinațională echilibrată pune la dispoziția clienților companiei un sistem de servicii de cea mai bună calitate, precum și capacități de consultanță transfrontalieră.

KPMG în România este Sponsor Bronze al UNCOLORED.

 Conceptul creat de sponsorii noștri, Smile Design, s-a născut din pasiune și din dorința de a oferi pacienților nu doar un tratament la medicul stomatolog, ci o călătorie spre zâmbetul mult visat. Pasiunea echipei este să deseneze zâmbete, beneficiind de tehnologie de ultimă generație în ceea ce privește smile design-ul. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, sponsorii noștri oferă o experiență premium tuturor celor ce le calcă pragul.

Jidvei, partener UNCOLORED, a creat game alese și diverse, pentru ca orice iubitor de vin să se poată bucura de un vin de calitate, pe placul său: must, vinuri liniștite, vinuri spumante și distilate din vin. Cu un portofoliu de produse ce depășește 56 etichete, Jidvei este cel mai mare producător de vinuri DOC din România. Printre soiurile premiate se numără Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc (cel mai premiat vin 2009 (opt medalii la concursuri internaționale), Jidvei fiind și primul producător român cu două vinuri distinse cu Marea Medalie de Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2019 (Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Fetească Regală 2009). 

SLooP, partenerii noștri, și-au menținut încă de la început bunele obiceiuri: etichetele SLooP păstrează și în ziua de azi scara fructelor pe care iubitorii de smuti și fresh-uri pot măsura ce conțin produsele pe care le consumă. Mai mult decât atât, deși s-a maturizat, SLooP a menținut siluetele mignone și cantitățile perfecte pentru consumul zilnic de #bunătăți100răutăți0.  

 

 
 
YES Academy s-a format din dorința de a veni cu ceva nou pe piața de training, team building si well-being din România. O echipă tânără și profesionistă ce vine căre clienții săi cu programe out of the box, prin dezvoltarea unui proces de instruire sustenabil. De ce Yes Academy? Pentru ca programele derulate de partenerii noștri reprezintă Your Evolution to Succes.  

 

fruitpack, livrează fructe atent selecționate către birourile marilor companii din București. De la fructe deshidratate, până la cocktailuri revigorante de fructe, Fruitpack sunt alături de partenerii lor, atât cu pachetele special create pentru evenimente cât și prin intermediul livrărilor zilnice de fructe pentru angajați.

Biavati The Events Venue  reprezintă alegerea ideală pentru organizarea oricărui tip de eveniment, fie că este vorba despre o conferință amplă, un workshop, o lansare de produs, un cocktail, o cină de gală sau o petrecere aniversară, echipa Biavati este pregătită pentru a face faţă oricăror necesităţi și exigenţe. 

 Locaţia centrală și funcţionalitatea ei, echipa de profesioniști, creaţiile culinare deosebite și serviciile impecabile de valet parking pentru fiecare eveniment sunt doar câteva din argumentele ce dau consistenţă ofertelor partenerilor noștri.